T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ISPARTA / KEÇİBORLU - Keçiborlu Süleyman Demirel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Keçiborlu Süleyman Demirel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

.
YENİCE MAH. REFİK SAYDAM CAD. NO2 KEÇİBORLU / ISPARTA
Vizyon
Türkiye´yi, milli eğitimin amaçları doğrultusunda dünya standartlarına ulaştıran, hızla gelişen teknolojinin ihtiyacı olan nitelikli teknik elemanı yetiştiren ve eğitim-öğretim etkinliğini en iyi şekilde uygulamayı hedef alan denk okullar arasında ayrıcalıklı bir yere sahip olmak.
Misyon
Öğrencilerimizi toplumun ihtiyaçlarınını, çağın gereksinimlerini karşılamalarını sağlayabilecek nitelikte, yeteneklerini kullanabilen,üretken,kendine güvenen,üstün başarma azimleriyle topluma yararlı birer birey olarak yetiştirme amacındayız. Öğrencilerimizi bilgili,çevreleriyle olumlu ve iyi ilişkiler kurabilen,olaylara çok yönlü ve nesnel bakabilen,beden-zihin ve duygu yönünden dengeli ve sağlıklı bir kişiliğe sahip, Atatürk ilke ve inkılaplarını esas alan,milli değerlerle çağdaş değerleri harmanlayabilen, becerili, çağdaş, yenilikçi ve yaratıcı, saygılı, toplumun temel değerlerine bağlı, ahlaklı ve teknolojik gelişmelere ayak uydurabilen nitelikte bireyler olarak yetiştirmek hedefindeyiz. Öğrencilerimizi toplum beklentilerine ve çağın gereklerine uygun mesleki bilgi birikimleriyle toplum tarafından aranan, nitelikli teknik ara eleman olarak, ara eleman gücüne ihtiyaç duyan işletmelere kendi alanında bilgili personel yetiştirerek,ülkemizin kalkınmasına yapıcı ve olumlu katkıda bulunmak amacındayız.
Öğretim Şekli :
Lojman